A Float SPA partnerhálózat (kidolgozás alatt)

A Float Spa partnerhálózat még nem indult el, jelenleg a megvalósíthatósági tanulmány és a teljeskörű elemzés kidolgozása zajlik.

Rohanó, túlhajszolt világunkban fokozott figyelem irányul mindarra ami a fáradt testet és szellemet regenerálja és feltölti energiával. A mindennapok forgatagában nagyon kevés  időt fordíthatunk pihenésre, feltöltődésre. Egyre nagyobb piaci igény mutatkozik azokra a szolgáltatásokra, amelyek mozgáskörzetünkben idő hatékonyan nyújtanak gyors és eredményes  relaxálódást, kikapcsolódást. Ezt az igényt szolgálják ki az egyre sokasodó masszázs szalonok, fittnesstermek, jógaközpontok.

Mai világunkban szinte sehol sem zárkózhatunk el a külvilág ingerei és zaja elől, még otthonunkban sem. A városias élet alapproblémája az állandó zaj és ingersokasság. A közelmúltban jelent meg a piacon a lebegés, amely az emberi létezés alapjaira épülő relaxációs lehetőség: egy óra teljes csend és pihenés a súlytalanság állapotában.

A lebegést világszerte egyre többen veszik igénybe, főleg az elfoglalt, stresszes életet  élők, a sportolók, és mindazok akik idő hatékony, komplex pihenésre vágynak. A Float SPA partnerhálózat pontosan ezen piaci terület egy kiemelkedő innovatív lehetősége. A cégünk által kifejlesztett lebegőkabin jelenleg a piacon kapható legmodernebb termék, mely a  súlytalan lebegés élményét nyújtja használójának. A Float SPA Kft. egy partnerhálózat keretében, exkluzív arculati és belsőépítészeti koncepcióval kínálja a lebegőkabint és a kidolgozott üzlethálózati letehetőséget, leendő partnerei részére.

Hálózatunk létrehozásában több éves fejlesztés keretében neves szakember gárda vett és vesz részt, akik között pszichológusok, piackutatatók, designerek, belsőépítészek, és kereskedelmi szakemberek találhatóak. Kutatásaink, felméréseink eredményeképpen természetes, letisztult mégis időtálló arculatot varázsoltunk a szolgáltatás köré. Létrehoztunk egy olyan nyugodt hangulatot, mely valóban ideális egy „csendfürdő”  számára a mindennapi zajos forgatagban.

A világon egyre sikeresebbek és elismertebbek a nemzetközi franchise és partner hálózatok. A csatlakozó partner jól átgondolt üzleti modellt kap, amely már kipróbáltan, kitapasztaltan működik, nem kell kísérleteznie a befektetőnek. A hálózat mindent egyedien és pontosan tervez meg, minden partnere számára. A csatlakozó partner, minden esetleges problémájára bevált megoldást biztosít a hálózat.

 

Hálózati partnerség feltételei:

A csatlakozó partnereinknek biztosítjuk az általunk előzetesen jóváhagyott üzlethelyiségének teljes körű belsőépítészeti, grafikai és műszaki tervezését, a gépek és a Float SPA név használati jogát. Legyen közös cél egy jól működő, mindenki számára nyereséges feltételekkel üzemeltethető, élhető vállalkozás. A lebegés komplex regenerálódást és a stressz hatásainak gyors enyhítését teszi lehetővé, ezért ezt a szolgáltatást az egészség és a teljesség megőrzésének érdekében minden korosztály használhatja, megfelelő felügyelet mellett. Nem csupán gyártjuk a lebegő kabint, de teljes arculati, beépítési koncepcióval együtt kínáljuk a Float SPA-t. Az üzlethelyiség kiválasztásában is segítséget nyújtunk, hogy valóban a legjobb helyen nyithassa szalonját.

Csatlakozó partnerünk rendelkezésére bocsátjuk:

  • A”Float SPA know how”-t, amelynek része az arculati kézikönyv, a használatos grafikai szóróanyagok (bannerek, plakátok, molinók, nyitott grafikai szerkeszthető állománnyal).
  • PR célra, a lebegőkabinunkat-, és a hálózatunkat prezentáló filmjeinket, reklám filmünket.
  • A partnerpontjainknál megvásárolható termék forgalmazási jogát, amelyet hálózatunk egyedileg gyártat illetve forgalmaz, mint például táplálék kiegészítő csomagok, kozmetikumok, illatosítók, és egyéb kiegészítők.
  • Komplett 3 dimenziós látványtervet, műszaki tervdokumentációt és anyagspecifikációt készítünk megtervezett üzlethelyiségéről. Így a vállalkozás kivitelezése jelentősen leegyszerűsödik.
  • A leendő alkalmazottakat betanítjuk, kiképezzük a lebegőkabin kezelésére és karbantartására.

Partnerhálózatunk sikerének záloga a tapasztalat és a biztos professzionális háttér, illetve a megbízható állandó szolgáltatás és minőség. A vevők megismerik a márkát, bíznak benne, visszatérnek hozzá. A Float SPA Kft. központi, egységes marketing koncepciót és vezetési stratégiát biztosít, valamint reklámfelületet és iránymutatást adunk.

Partnereink számára területi védelmet és egy versenyképes termék/szolgáltatást kínálunk..

Reméljük bemutatkozónkkal felkeltettük érdeklődését.

Float SPA partnerhálózati szalon illusztráció:

 

float uzlet 1psd ember