Float SPA színterápia

BOROSTYÁN – SÁRGA: Stimulálja az agyműködést, cselekvésre ösztönöz, erősíti az önbizalmat. Megtisztítja a bőrt, eltávolítja a méreganyagokat és a cellulitiszt. Kozmetikai alkalmazása: javítja a bőr állapotát, összehúzza a pórusokat.

OPÁL – FEHÉR: Ősszel és télen pótolja a napfényt, fokozza a szerotonin – termelést.

TOPÁZ – NARANCS: Segít a depresszió enyhítésében, az önbizalom növelésében, fokozza a vitalitást és az intellektuális képességeket. Javítja a vesék működését, a vérkeringést, felgyorsítja az anyagcserét.

AMETISZT – IBOLYA: Megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti az alvászavarokat, megszabadít a stressztől és a szorongástól, növeli a képzelőerőt. Tisztítja a bőrt, javítja a nyirok – keringést. Gyorsítja a cellulitisz lebontását és a sebek gyógyulását.

RUBINT – VÖRÖS: Vérnyomás növelő hatású, segít a depresszió leküzdésében, fokozza a szenzitívitást, érzelmi és mentális téren egyaránt.

SMARAGD – ZÖLD: Antineurotikus és harmonizáló hatásának köszönhetően enyhíti a stressz okozta szívproblémákat és a kóros álmatlanságot. Bőrgyógyászati alkalmazása: puhítja a bőrt,hatékony gyulladáscsökkentő.

ZAFÍR – KÉK: Relaxáló, nyugtató hatású, javítja az alvás minőségét. Fóbiás és idegrendszeri problémákkal küzdőknek javasolt kezelés. Jótékony hatást gyakorol a koncentrációra és a meditációra. Segít a fejfájás, torokfájás, ízületi panaszok és a túlsúlyosság okozta panaszok enyhítésében.

FLOATING-IN-FLOAT-SPA-2_590